The Personal History of David Copperfield: Ο Dev Patel ως ο ήρωας-ορόσημο του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Ώρα να ταξιδέψουμε στην ιστορία του με φόντο το βικτωριανό Λονδίνο
03 Οκτωβρίου 2019 07:36
The Personal History of David Copperfield: Ο Dev Patel ως ο ήρωας-ορόσημο του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-δράμα περιόδου The Personal History of David Copperfield του βραβευμένου με Emmy, Armando Iannucci (Veep, Loop, Death of Stalin) το οποίο εμπνέεται από το ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens, με τον υποψήφιο για Χρυσό Αγαλματίδιο, Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) να ενσαρκώνει εδώ τον κεντρικό ήρωα.

Την προσαρμογή του σεναρίου για την διασκευή του περίφημου αυτού έργου του ασυναγώνιστου Άγγλου λογοτέχνη, επεξεργάστηκε ο ίδιος ο Iannucci και ο Simon Blackwell.

Μεταφερόμαστε λοιπόν, στην Αγγλία της βικτωριανής εποχής όπου παρακολουθούμε την ζωή του καλόκαρδου και ευρηματικού άνδρα David Copperfield από την πιο νεαρή του ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή του. Ο εν λόγω χαρακτήρας θα κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει συγγραφέας, και θα πραγματοποιήσει ένα σπουδαίο ταξίδι εμπειριών γνωρίζοντας την καλοσύνη, την φιλία, την οικογένεια, τον έρωτα αλλά και τις αντιξοότητες, καθώς και ένα πλήθος σημαντικών φυσιογνωμιών του καιρού του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Peter Capaldi, Hugh Laurie, Tilda Swinton, και ο Ben Whishaw. Πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος θα βρίσκεται ο Kevin Loader.

Το The Personal History of David Copperfield αφότου έκανε παγκόσμιο άνοιγμα στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: