The Good Liar: Οι Ian McKellen και Helen Mirren μπαίνουν σ’ ένα παιχνίδι ποντικού και γάτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το πώς έχουν μοιραστεί οι ρόλοι
03 Οκτωβρίου 2019 07:09
The Good Liar: Οι Ian McKellen και Helen Mirren μπαίνουν σ’ ένα παιχνίδι ποντικού και γάτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα The Good Liar για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται και ο Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Dreamgirls), όπου σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε δύο λαμπρά ονόματα της υποκριτικής, τον Ian McKellen και την Helen Mirren.

Το συγκεκριμένο κινηματογραφικό εγχείρημα της New Line Cinema που είναι ουσιαστικά μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Nicholas Searle, σε σενάριο του Jeffrey Hatcher, συνιστά και την 4η κοινή δουλειά του Sir Ian McKellen με τον παραπάνω δημιουργό ύστερα από τα φιλμ Gods and Monsters, Mr. Holmes και το Beauty and the Beast.

Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από έναν επαγγελματία απατεώνα, τον ‘Roy Courtnay’ (McKellen) που καταστρώνει μία μεγαλοφυή κομπίνα ύστερα από την γνωριμία του στο Διαδίκτυο με μία εύπορη χήρα, την ‘Betty McLeish’ (Mirren). Όμως, αφότου η ‘Betty’ μοιάζει να παραμερίζει τους αρχικούς της δισταγμούς και να είναι πιο προσιτή απέναντί του, ο ίδιος ξαφνιάζεται από το γεγονός ότι όντως έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται στ’ αλήθεια γι’ αυτήν και μάλιστα τόσο που κάτι τέτοιο μπορεί να εκπυρσοκροτήσει όσον αφορά το κόλπο που έχει στήσει.

Το cast συγκροτούν επιπλέον και οι: Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, και ο Laurie Davidson.

Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζουν ο Greg Yolen, με τους Jack Morrissey Aaron L. Gilbert και o Jason Cloth να αναλαμβάνουν ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το The Good Liar θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: