Lucky Day: Ένα συμβόλαιο θανάτου εκκρεμεί εναντίον του Luke Bracey (ΒΙΝΤΕΟ)

Μ’ έναν ανελέητο εκτελεστή να τον έχει βάλει στο μάτι για προσωπικούς λόγους
02 Οκτωβρίου 2019 19:11
Lucky Day: Ένα συμβόλαιο θανάτου εκκρεμεί εναντίον του Luke Bracey (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο action αστυνομικό θρίλερ Lucky Day του βραβευμένου με Χρυσό Αγαλματίδιο, συνεργάτη του Quentin Tarantino από το Pulp Fiction, Roger Avary (Killing Zoe, The Rules of Attraction) ο οποίος επεξεργάστηκε εδώ και το σενάριο.

Το έργο αφορά τον ‘Red’ (Luke Bracey), έναν ληστή χρηματοκιβωτίων ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του στην φυλακή και απελευθερώνεται. Θέλοντας από εδώ και πέρα να επανενωθεί με την οικογένειά του χωρίς να μπλέξει πάλι σε φασαρίες, είναι αποφασισμένος να κάνει ριζικές αλλαγές κόβοντας κάθε επαφή με τον χώρο της παρανομίας. Ωστόσο, ξυπνούν και πάλι οι μνήμες που του έχει αφήσει η προϊστορία του με αυτόν τον επικίνδυνο κόσμο. Πλέον καλείται να πληρώσει για ένα μοιραίο λάθος που είχε διαπράξει στο παρελθόν και η τιμωρία που τον ακολουθεί από τότε είναι ο ‘Luc’ (Crispin Glover), ένας ψυχοπαθής επαγγελματίας δολοφόνος που δεν θα πάψει να τον κυνηγάει μέχρι να πάρει το αίμα του πίσω για τον θάνατο του αδερφού του!

Το cast συγκροτούν και οι: Nina Dobrev, Ella Ryan Quinn, Clé Bennett, Clifton Collins Jr., David Hewlett και η Nadia Farès.

Το Lucky Day κάνει ποδαρικό σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: