Birds of Prey: Το πρώτο trailer είναι εδώ και η Harley Quinn κάνει χαμό

Παρέα με τα αξιολάτρευτα... πτηνά της!
01 Οκτωβρίου 2019 20:22
Birds of Prey: Το πρώτο trailer είναι εδώ και η Harley Quinn κάνει χαμό

Η Warner Bros. έμεινε πιστή στο ραντεβού της και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο κανονικό trailer του Birds of Prey, με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie να επιστρέφει στο ρόλο της Harley Quinn όπου και αγαπήθηκε. Το trailer αποκαλύπτει πως τα γεγονότα εκτυλίσσονται μετά από το Suicide Squad και η Harley θέλει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον αγαπημένο της "Mr. J" κάνοντας κυριολεκτικά χαμό. 

Βρίσκει όμως και άλλες γυναίκες στη Gotham με την ίδια όρεξη για να χειραφετηθούν και να γίνουν ένα με την τρέλα της Quinn. Αυτές είναι οι Jornee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ella Jay Basco και η Cassandra Cain. Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perz ως η ντετέκτιβ Renee Montoya, o Chris Messina ως Victor Zsasz αλλά και ο Ewan McGregor σε μια πιο απελευθερωμένη βερσιόν του κακού Black Mask. 

Την σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε η Cathy Yan και αξίζει να αναφέρουμε πως η Warner Bros. επιστράτευσε τον Chad Stahelski, σκηνοθέτη του John Wick, για αρκετές από τις σκηνές δράσης της ταινίας. Απολαύστε το trailer παρακάτω. 

Τα Αρπακτικά Πτηνά(Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν), όπως θα είναι ο ελληνικός τίτλος, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου 2020.