Στο κλειστοφοβικό θρίλερ ‘The Wolf Hour’ η έκρυθμη Νέα Υόρκη του ’77 αναβιώνει (BINTEO)

Και η Naomi Watts ζει τον δικό της εφιάλτη μέσα στο “Καλοκαίρι του Sam”
01 Οκτωβρίου 2019 09:52
Στο κλειστοφοβικό θρίλερ ‘The Wolf Hour’ η έκρυθμη Νέα Υόρκη του ’77 αναβιώνει (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ εποχής The Wolf Hour το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Alistair Banks Griffin, με την υποψήφια για Όσκαρ, Naomi Watts (The Impossible, 21 Grams) να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Η όλη υπόθεση εκτυλίσσεται το λεγόμενο “Καλοκαίρι του Sam”, δηλαδή εν έτει 1977 στη Νέα Υόρκη με την πόλη να βρίσκεται στην μέση ενός ανυπόφορου καύσωνα και σε διαρκή αναβρασμό, κατακλυζόμενη από ένα σαρωτικό κύμα αναταραχών, οδομαχιών, και βίαιης καταστολής των Αφροαμερικανών από την αστυνομία. Και στην εξίσωση αυτήν έρχεται να προστεθεί και ένας ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος, ο David Berkowitz γνωστός και με το προσωνύμιο «Son of Sam». Και ενώ έξω επικρατεί ένα χάος, μία γυναίκα επιθυμεί να κόψει κάθε γέφυρα με τον κόσμο που απλώνεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού της.

Η ‘June’ (Watts), μία διακεκριμένη προ δεκαετίας συγγραφέας με σημαντικά έργα κατά της πατριαρχικής επιβολής, πλέον ζει εδώ και καιρό κλεισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στο νότιο Bronx. Καθημερινά παρακολουθεί από το παράθυρο του σαλονιού της τις συγκρούσεις των εξεγερμένων έναντι της αστυνομίας και κάθε τόσο την σιωπή της διαταράσσει ο διαπεραστικός ήχος του κουδουνιού αφού κάποιος άγνωστος επιμένει να χτυπάει κατά διαστήματα το θυροτηλέφωνό της. Το μέρος είναι ένα καζάνι που βράζει και η ηρωίδα θα βιώσει το ιστορικό μπλακάουτ της 13ης Ιουλίου βρισκόμενη υπό τον συνεχή τρόμο μίας αόρατης απειλής που αδυνατεί να προσδιορίσει και η ίδια.

Το cast του The Wolf Hour συμπληρώνουν επίσης οι: Emory Cohen, Jennifer Ehle, Kelvin Harrison Jr., Jeremy Bobb και ο Brennan Brown.