The Wolf Hour: Η Naomi Watts περνάει το δικό της μαρτύριο μέσα στο “Καλοκαίρι του Sam”

Ενώ μία φονική απειλή την βρίσκει εν μέσω των επεισοδίων του ’77 στη Νέα Υόρκη
14 Νοεμβρίου 2019 06:56
The Wolf Hour: Η Naomi Watts περνάει το δικό της μαρτύριο μέσα στο “Καλοκαίρι του Sam”

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ περιόδου The Wolf Hour του Alistair Banks Griffin, με την υποψήφια από την Ακαδημία, Naomi Watts (The Impossible, 21 Grams) να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή λαμβάνει χώρα το λεγόμενο “Καλοκαίρι του Sam”, δηλαδή το 1977 στη Νέα Υόρκη με την πόλη να ζει έναν άνευ προηγουμένου καύσωνα και αλλεπάλληλες εντάσεις στους δρόμους της, με τις αρχές να απαντούν με απίστευτη βία στις εξεγέρσεις των Αφροαμερικανών. Ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο David Berkowitz, γνωστός και ως «Son of Sam». Καθώς λοιπόν, η κατάσταση ξεφεύγει ολοένα και περισσότερο από τον έλεγχο, μία γυναίκα παλεύει να σταματήσει τα πάρε δώσε της με τον έξω κόσμο.

 Η ‘June’ (Watts), μία καταξιωμένη συγγραφέας με σπουδαία βιβλία κατά της πατριαρχικής επιβολής, ζει επί χρόνια απομονωμένη στο διαμέρισμά της στο νότιο Bronx. Σε καθημερινή βάση βλέπει από το παράθυρο του καθιστικού της τις οδομαχίες που γίνονται, ενώ κατά διαστήματα την ησυχία του διαμερίσματός της διακόπτει ο στριγκός ήχος του θυροτηλέφωνου. Η ηρωίδα μέσα στο χάος αυτό, θα είναι παρούσα και στο ιστορικό μπλακάουτ της 13ης Ιουλίου, με τον τρόμο να κάνει τα μηνίγγια της να σφυροκοπούν όταν ένας απροσδιόριστος κίνδυνος χτυπήσει την πόρτα της.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Emory Cohen, Jennifer Ehle, Kelvin Harrison Jr., Jeremy Bobb και ο Brennan Brown.

Το The Wolf Hour αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: