Uncharted: O Travis Knight θα είναι ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας

Ένας ακόμη που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας το project
30 Σεπτεμβρίου 2019 12:31
Uncharted: O Travis Knight θα είναι ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted αποτελεί μια από τις πιο προβληματικές παραγωγές των τελευταίων ετών, χωρίς καν να έχει φτάσει στο στάδιο των γυρισμάτων. 

Τον περασμένο μήνα ένας ακόμη σκηνοθέτης που είχε αναλάβει την ταινία Uncharted, ο Dan Trachtenberg (Fantastic Four) αποχώρησε από το project. Τώρα, μέσα από το Deadline μαθαίνουμε πως η Sony Pictures βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Travis Knight, γνωστός για τη σκηνοθεσία του Kubo and the Two Strings, αλλά και το πρόσφατο Bumblebee, που έλαβε θετικές κριτικές και αποτέλεσε μια τίμια εμπορική επιτυχία για την Paramount. 

Αν και στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Naughty Dog ακολουθούμε έναν Nathan Drake περίπου στα 30 του, η ταινία θα αποτελέσει μια origin ιστορία με τον Tom Holland να παίζει μια νεαρή βερσιόν του, που μόλις τώρα ξεκίνησε τις περιπέτειές του. 

Ακόμη, λέγεται ότι τα γυρίσματα του Uncharted θα ξεκινήσουν στις αρχές του ερχόμενου έτους, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει απαράλλαχτη για τις 18 Δεκεμβρίου 2020.