Star Wars: The Rise of Skywalker | Μια κοντινή ματιά στους Knights of Ren (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και μια με τον Kylo Ren να... ζορίζεται
30 Σεπτεμβρίου 2019 10:58
Star Wars: The Rise of Skywalker | Μια κοντινή ματιά στους Knights of Ren (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απέχουμε μερικούς μήνες μέχρι την πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε του Skywalker Saga του Star Wars. Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Empire, δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από το Star Wars: The Rise of Skywalker.

Ο J.J. Abrams για το Episode IX αποφάσισε πως οι Knights of Ren έπρεπε να επιστρέψουν. Το μυστηριώδες τάγμα του Kylo Ren, που γνωρίσαμε μέσω της "Forceback" σκηνής στο The Force Awakens, θα εμφανιστεί εδώ σε όλο του το μεγαλείο. Για αυτό, η πρώτη φωτογραφία τους αποκαλύπτει από πολύ κοντινή απόσταση και έτσι τους βλέπουμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από το The Rise of Skywalker όπου δείχνει τον Kylo Ren (Adam Driver) σε μια βάση του First Order να κρατιέται στο έδαφος χρησιμοποιώντας το Force. Πίσω του οι Stormtroopers έχουν εκτιναχθεί πιθανότατα από κάποια έκρηξη ή δοκιμή ενός νέου υπερόπλου. 

Επίσης, τα συλλεκτικά εξώφυλλα του Empire μας προετοιμάζουν για ακόμη μια φορά για την μεγάλη τελική μάχη μεταξύ Rey (Daisy Ridley) και Kylo Ren. 

To Star Wars: The Rise of Skywalker θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2019.