Στο ‘Spies in Disguise’ οι Will Smith και Tom Holland δίνουν τα χέρια ως κατάσκοποι (ΒΙΝΤΕΟ)

Και βάζουν στόχο να προστατέψουν τον πλανήτη από μία παγκόσμια απειλή
30 Σεπτεμβρίου 2019 09:15
Στο ‘Spies in Disguise’ οι Will Smith και Tom Holland δίνουν τα χέρια ως κατάσκοποι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο animated φιλμ Spies in Disguise των Nick Bruno και Troy Quane που επιχειρούν την πρώτη τους σκηνοθετική απόπειρα, αντλώντας έμπνευση από την αντίστοιχη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Pigeon: Impossible (2009) του Lucas Martell.

Εδώ, τις φωνές τους δανείζουν ο υποψήφιος για Όσκαρ, Will Smith (The Pursuit of Happyness, Ali) και ο Tom Holland (Spider-Man movies, Avengers films), ενώ μεταξύ άλλων ακούγονται και οι: Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled και ο Masi Oka.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην αφρόκρεμα των κατασκόπων, τον ‘Lance Sterling’ (Will Smith) και στον επιστήμονα ‘Walter Beckett’ (Tom Holland), δύο ανθρώπους εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας. Ο πρώτος είναι ένας άνδρας κομψός, ευγενής και με μεγάλη αυτοπεποίθηση που σαγηνεύει αμέσως οποιονδήποτε με τους τρόπους του.

Ενώ ο άλλος αποτελεί μία ιδιοφυία και μία πιο ήπιων τόνων περίπτωση ατόμου που μπορεί να μην είναι άσος στο να πιάνει φιλίες όμως σίγουρα δεν τον φτάνει κανείς στην ευρηματικότητα και την εξυπνάδα! Φτιάχνει διάφορες εφευρέσεις τις οποίες ο ‘Lance’ χρησιμοποιεί σε πολλές αποστολές του. Το αταίριαστο αυτό ντουέτο θα πρέπει να κάνει λιγάκι τα στραβά μάτια όσον αφορά τις διαφορές του, και να συνεργαστούν πιο στενά σε ένα πολύ παράτολμο εγχείρημα για να εμποδίσουν έναν παγκόσμιο κίνδυνο!

Το Spies in Disguise έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 25 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: