Ο Spider-Man ξαφνικά και πάλι στο MCU - Τα βρήκαν Sony και Disney  

Ευχάριστα νέα για τους fans της Marvel

Ο Spider-Man ξαφνικά και πάλι στο MCU - Τα βρήκαν Sony και Disney

Από εκεί που ο Spider-Man βρέθηκε από το πουθενά εκτός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, μετά το ναυάγιο μεταξύ Sony Pictures και Disney τα γεγονότα παίρνουν τελικά μια ευχάριστη τροπή. Τα δυο στούντιο επανήλθαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την παραγωγή μιας τρίτης ταινίας στη σειρά του Spider-Man: Homecoming

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την παραγωγή θα αναλάβει ο Kevin Feige μαζί με την Amy Pascal της Sony Pictures.

Το πιο θετικό νέο όλων είναι πως ο Tom Holland ως Spidey θα συνεχίσει να εμφανίζεται τόσο στο MCU όσο και στις μελλοντικές Spider-Man ταινίες του σύμπαντος της Sony Pictures.

Ο επικεφαλής των Marvel Studios στην επίσημη δήλωση που έκανε είπε: 

Είμαι κατενθουσιασμένος που το ταξίδι του Spidey στο MCU θα συνεχιστεί και εγώ και όλοι μας στη Marvel Studios είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό. Ο Spider-Man είναι ένας παντοδύναμος χαρακτήρας που η ιστορία του έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες και τα κοινά του κόσμου. Επίσης, αποτελεί τον μοναδικό ήρωα με την υπερδύναμη να συμμετέχει στα κινηματογραφικά σύμπαντα. Επομένως όσο η Sony συνεχίσει να αναπτύσσει το δικό της Spidey-verse ποτέ δεν ξέρετε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το μέλλον.

Η συνέχεια του Spider-Man: Far From Home, απέκτησε μάλιστα ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 16 Ιουλίου 2021.