Wounds: Ένα ανεξήγητο κακό περιτριγυρίζει τους Dakota Johnson και Armie Hammer (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Babak Anvar να σκηνοθετεί έναν μακάβριο ψυχολογικό εφιάλτη
25 Σεπτεμβρίου 2019 13:16
Wounds: Ένα ανεξήγητο κακό περιτριγυρίζει τους Dakota Johnson και Armie Hammer (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το φιλμ ψυχολογικού τρόμου και μυστηρίου Wounds του Βρετανοιρανικής καταγωγής δημιουργού, Babak Anvar όπου κεντρικούς ρόλους αναλαμβάνουν εδώ η Dakota Johnson (Bad Times at the El Royale, A Bigger Splash) και ο Armie Hammer (On the Basis of Sex, Call Me by Your Name).

Η ταινία που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο The Visible Filth του Nathan Ballingrud επικεντρώνεται στον ‘Will’ (Hammer), έναν bartender από την Νέα Ορλεάνη. Οι μέχρι πρότινος ισορροπίες στην ζωή του διαταράσσονται όταν στο μπαρ όπου εργάζεται βρίσκει ξεχασμένο ένα κινητό, με μία σειρά από πολύ παράξενα και απόκοσμα συμβάντα να αρχίσουν να σημειώνονται από τότε. Τώρα πια εκείνος και η κοπέλα του, ‘Carrie’ (Johnson) έρχονται αντιμέτωποι με μία απροσδιόριστα δυσοίωνη κατάσταση.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Zazie Beetz (Deadpool 2), Karl Glusman, και ο Brad William Henke.

Το Wounds που πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το φετινό Sundance Film Festival, αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από το Hulu στις 18 Οκτωβρίου του 2019, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: