Στο ‘Clemency’ η Alfre Woodard τα βάζει με ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο και μόνο για να μην χάσει την ζωή του ο Aldis Hodge ως θανατοποινίτης
23 Σεπτεμβρίου 2019 20:50
Στο ‘Clemency’ η Alfre Woodard τα βάζει με ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

To NEON έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δικαστικό δράμα Clemency την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει η Chinonye Chukwu (Alaskaland), με την Alfre Woodard (12 Years a Slave, Cross Creek) να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Στο εν λόγω φιλμ την παραπάνω διάσημη ηθοποιό πλαισιώνουν υποκριτικά ο Aldis Hodge και η Danielle Brooks, ενώ παίζουν και οι: Wendell Pierce, Richard Schiff, LaMonica Garrett, Vernee Watson, Dennis Haskins και ο Michael O'Neill.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία δεσμοφύλακα εν ονόματι ‘Bernadine Williams’ (Woodard) σε σωφρονιστικό ίδρυμα όπου εφαρμόζεται η θανατική ποινή. Κάνοντας επί χρόνια αυτήν την δουλειά η υπόθεση ενός κρατουμένου θα φέρει μπροστά της τους δαίμονες που καταπίεζε όλον αυτόν τον καιρό μέσα της λόγω του επαχθούς φορτίου των καθηκόντων της. Ενώ λοιπόν, πρόκειται να προχωρήσει στην εκτέλεση ενός άνδρα (Hodge), ακούγοντας την ιστορία του αντιλαμβάνεται ότι προκειμένου να αποτρέψει το προδιαγεγραμμένο τέλος του, πρέπει η ίδια να δράσει άμεσα ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εναντιωθεί στον Νόμο.

To Clemency αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: