O Sean Bean αγανάκτησε και δεν παίρνει ρόλους που σκοτώνουν τον χαρακτήρα του

Και δεν το κάνει από εγωισμό
22 Σεπτεμβρίου 2019 13:01
O Sean Bean αγανάκτησε και δεν παίρνει ρόλους που σκοτώνουν τον χαρακτήρα του

Τον γνωρίζετε ως Boromir από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή και ως Ned Stark από το Game of Thrones. Μπορεί να τον έχετε δει και σε δεκάδες άλλους ρόλους όπου στην πλειοψηφία τους καταλήγει εν τέλει νεκρός, με αποτέλεσμα η pop κουλτούρα να έχει δημιουργήσει και meme για τους χαρακτήρες του.

Ο λόγος για τον αγαπημένο Sean Bean, ο οποίος φαίνεται πως η κατάσταση αυτή, τον έχει κάνει να αλλάξει τρόπο σκέψης στο εάν θα συμφωνεί για κάποιον ρόλο τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό, όπως ανέφερε σε νέα του συνέντευξη. 

Μιλώντας στο The Sun είπε πως έχει αγανακτήσει και έχει απορρίψει ρόλους επειδή σκότωναν τον χαρακτήρα του, όχι όμως επειδή επιθυμεί περισσότερο χρόνο στο γυαλί:

Έχω απορρίψει ρόλους. Τους λέω "Ξέρουν ότι ο χαρακτήρας μου θα πεθάνει επειδή παίζω στην ταινία". Αναγκάστηκα να αρχίζω να ρίχνω άκυρα και να ξεκινήσω να...επιβιώνω, διότι αλλιώς θα ήταν όλα προβλέψιμα. 

Συνεχίζει και προσθέτει για μια εμπειρία που είχε πρόσφατα:

Έκανα μια δουλεια μια φορά και μου είπαν "Θα σε σκοτώσουμε" και εγώ τους είπα "Δεν παίζει". Και μου λένε "Τότε, μήπως μπορούμε να σε τραυματίσουμε σοβαρά;" και συμφώνησα λέγοντας: "Δέχομαι, αρκεί να παραμείνω ζωντανός αυτή τη φορά". 

Ωστόσο, οι δυο πιο εμβληματικοί χαρακτήρες που έχει υποδυθεί έχουν χαρακτηριστεί από τους θανάτους τους. Ο πρώτος του Boromir στο The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, όπου σκοτώνεται σε μια επική μάχη ενάντια στους Urk-hai, ενώ ο δεύτερος στο Game of Thrones, όπου αποκεφαλίστηκε σε μια εξέλιξη που εκτόξευσε τη δημοφιλία του σόου.