Στο ‘The Mortuary Collection’ γράφεται το χρονικό τεσσάρων φρικιαστικών θανάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μάλιστα με αφηγητή μας έναν ιδιοκτήτη γραφείου τελετών!
20 Σεπτεμβρίου 2019 12:03
Στο ‘The Mortuary Collection’ γράφεται το χρονικό τεσσάρων φρικιαστικών θανάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου The Mortuary Collection για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ryan Spindell (The Babysitter Murders) υπογράφοντας και το σενάριο, με πρωταγωνιστές τους Caitlin Custer, Clancy Brown, Christine Kilmer, και τον Jacob Elordi.

Εν προκειμένω, η πλοκή εστιάζει σε μία νεαρή η οποία θα γνωρίσει έναν ιδιόρρυθμο ηλικιωμένο εργολάβο κηδειών, γενόμενη κατά λάθος μάρτυρας ενός μακάβριου εθιμοτυπικού σε ένα παλιό νεκροτομείο. Ο νέος της γνώριμος θα την ξεναγήσει σε εκείνο το ψυχρό και ανατριχιαστικό μέρος, δείχνοντάς της μία περίεργη συλλογή από αντικείμενα νεκρών ανθρώπων ενώ θα ξεκινήσει να της διηγείται τέσσερις μύθους καθένας από τους οποίους σχετίζεται και με έναν τραγικό και βίαιο θάνατο.

Το κουβάρι για αυτήν την έξυπνη και συνάμα σκοτεινή αφήγηση που συνδυάζει επιδέξια το μαύρο χιούμορ, τον τρόμο, το σασπένς και την ανατροπή, αρχίζει να ξετυλίγεται από την δεκαετία του 1950, φτάνοντας μέχρι εκείνη του ’80.

Θα παρακολουθήσει κανείς μία νοικοκυρά να πασχίζει να γλιτώσει από μία απόκοσμη οντότητα στο μπάνιο της, ένα κολεγιόπαιδο θα γεύεται σε γενναίες δόσεις τα φρικτά καψώνια του κοιτώνα όπου ανήκει και ένας σύζυγος θα λάβει δύσκολες αποφάσεις για την σύντροφό του με το αδιέξοδο μεταξύ τους να οδηγείται στο αποκορύφωμά του το 1980.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ema Horvath, Jennifer Irwin, James Bachman, Barak Hardley, Sarah Hay, Ben Heathcoat, και ο Mike C. Nelson.

Το The Mortuary Collection αναμένεται να κάνει παγκόσμιο άνοιγμα στο Fantastic Fest στις 21 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer

Tags: