Ο Alexander Payne ετοιμάζει νέα ταινία και του cast θα ηγηθεί ο Mads Mikkelsen

Με τους δυο τους να δίνουν τα χέρια σε μία συνεργασία τους με το Netflix
19 Σεπτεμβρίου 2019 08:03
Ο Alexander Payne ετοιμάζει νέα ταινία και του cast θα ηγηθεί ο Mads Mikkelsen

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο δις βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης Alexander Payne (The Descendants, Sideways),  έχει στα σκαριά καινούργιο project, την παραγωγή του οποίου αναλαμβάνει το Netflix, με τον Mads Mikkelsen (Arctic, Hannibal) να επιστρατεύεται ως πρωταγωνιστής.

Το σενάριο για το εν λόγω ατιτλοφόρητο ακόμη έργο υπογράφει ο Erlend Loe (Nord), με την όλη υπόθεση να αφορά την σχέση ανάμεσα σε πατέρα και παιδί, όταν ένας Δανός δημοσιογράφος ενώ δουλεύει πάνω σε ένα άρθρο, αποφασίζει να κάνει μία εκδρομή με αυτοκίνητο διασχίζοντας όλη την Αμερική με συνταξιδιώτη την έφηβη κόρη του.

Το Netflix ευελπιστεί το παρόν κινηματογραφικό εγχείρημα να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2020. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Σουηδία, την Δανία, και σε διάφορες τοποθεσίες των Η.Π.Α. 

Ως παραγωγοί εδώ λειτουργούν οι Albert Berger και Ron Yerxa για λογαριασμό της Bona Fide Productions όπως επίσης και η Lizette Jonjic για την Zentropa Productions.

Tags: