Στο ‘The Cleansing Hour’ μία παρέα μπαίνει στο στόχαστρο ενός δαίμονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ένας εξορκισμός κάνει τον γύρο του Internet σε live μετάδοση
17 Σεπτεμβρίου 2019 20:18
Στο ‘The Cleansing Hour’ μία παρέα μπαίνει στο στόχαστρο ενός δαίμονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ υπερφυσικού τρόμου The Cleansing Hour την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Damien LeVeck, συνυπογράφοντας και το σενάριο μαζί με τον Aaron Horwitz.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε δύο νέους, τον ‘Drew’ (Kyle Gallner) και τον ‘Max’ (Ryan Guzman), οι οποίοι κάνουν την δική τους web εκπομπή ισχυριζόμενοι ότι καταγράφουν σε απευθείας μετάδοση εξορκισμούς, ενώ στην πραγματικότητα κάθε τι που προβάλλεται είναι ψέμα. Όμως σίγουρα αυτό που δεν είχαν προβλέψει είναι ότι κάποια μέρα θα γίνουν μάρτυρες μίας αληθινής πνευματοληψίας από δαίμονα. Η ‘Lane’ (Alix Angelis), η άτυχη κοπέλα που είναι η μνηστή του ‘Drew’ γίνεται δέσμια της παραπάνω σκοτεινής οντότητας και κρατάει αιχμάλωτα όλα τα άτομα της ομάδας τους.

Μπροστά λοιπόν, στα μάτια ενός παγκόσμιου διαδικτυακού κοινού που ολοένα και αυξάνεται, ο δαίμονας υποβάλλει τον ‘Max’ σε μια σειρά από απάνθρωπες και βίαιες πράξεις οι οποίες στοχεύουν στο να τον τιμωρήσουν για τo online πανηγύρι που έχει στήσει. Ο ‘Drew’ προκειμένου να σώσει την αγαπημένη και τους φίλους του, ανακαλύπτει ότι ο πανούργος αντίπαλός τους δεν κινείται μόνο εκδικητικά εις βάρος του, αλλά και για να ξεσκεπάσει τα ένοχα μυστικά του ίδιου, της αρραβωνιαστικιάς του και του ‘Max’ τα οποία έχουν αποσιωπήσει μεταξύ τους. Πλέον, τα περιθώρια για την επιβίωσή τους στενεύουν, με τον μοχθηρό τους εχθρό να δοκιμάζει παντοίους τρόπους να στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου μέχρι να έρθει το τέλος τους.

Παίζουν επίσης οι: Joanna David, Emma Holzer, Tara Karsian, Giulia Nahmany, Chris Lew Kum Hoi kai o Matt Raimo.

To The Cleansing Hour έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: