Joker: Στο νέο trailer o Joaquin Phoenix γίνεται ο "Γελαστός Πρίγκιπας του Εγκλήματος"

Η ταινία του Todd Phillips βάζει μπρος στην κούρσα των Όσκαρ
17 Σεπτεμβρίου 2019 18:32
Joker: Στο νέο trailer o Joaquin Phoenix γίνεται ο "Γελαστός Πρίγκιπας του Εγκλήματος"

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το βραβευμένο πια φέτος και με Χρυσό Λέοντα, φιλμ Joker του Todd Phillips (War Dogs, The Hangover trilogy), που αποτελεί ήδη αντικείμενο προς συζήτηση για την διεκδίκηση μίας θέσης στην επερχόμενη διοργάνωση των Βραβείων της Ακαδημίας.

Ο Phillips και ο Joaquin Phoenix, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να μας εξιστορήσουν τον μύθο της διάσημης φιγούρας του ‘Joker’ μέσα από ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ-δράμα, που μέχρι στιγμής έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Ο Scott Silver υπογράφει το σενάριο του εν λόγω project που εμπνέεται από την αντίστοιχη μορφή της DC Comics, και γεννά ένα καινούργιο ανεξάρτητο κινηματογραφικό σύμπαν, το DC Black.

Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται με φόντο το Gotham City γύρω στο 1981, με πυρήνα της την προϊστορία του μετέπειτα ‘Joker’, δηλαδή ενός αρχικά άσημου stand-up κωμικού, του 'Arthur Fleck' πολύ πριν και μετατραπεί στον “Γελαστό Πρίγκιπα του Εγκλήματος”, και γίνει ένας από τους πιο δύσκολους εχθρούς του Batman.

Το βασικό cast συναπαρτίζουν οι: Robert De Niro (The Comedian, Dirty Grandpa), Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta), Marc Maron (GLOW, Roadies), Shea Whigham, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Brett Cullen, κ.ά.

Το Joker έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: