Αν πάντα σας τρόμαζαν οι κλόουν, που να δείτε και αυτόν του ‘Wrinkles the Clown’!

Και μόνο το trailer του ντοκιμαντέρ υπόσχεται να σας προκαλέσει ρίγη
12 Σεπτεμβρίου 2019 07:08
Αν πάντα σας τρόμαζαν οι κλόουν, που να δείτε και αυτόν του ‘Wrinkles the Clown’!

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ Wrinkles the Clown για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Michael Beach Nichols, και σίγουρα δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό την φοβία όσων δεν πολυσυμπαθούν τους κλόουν!

Το εν λόγω project καταπιάνεται με την υπόθεση ενός φρικιαστικού κλόουν του οποίου η αποτρόπαιη εικόνα είχε γίνει viral στο YouTube πέντε χρόνια πριν, αφότου η μορφή αυτή είχε καταγραφεί σε ένα βίντεο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ειδικότερα, σε αυτό το υλικό φαινόταν η αποκρουστική αυτή φιγούρα να ξεπροβάλει κάτω από το κρεβάτι ενός παιδιού.

Η ιστορία του παραπάνω κλόουν, του λεγόμενου ως ‘Wrinkles’, έλαβε χώρα στην νοτιοδυτική  Florida, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι τον προσλάμβαναν διάφοροι γονείς για να τρομάξει τα παιδιά τους όποτε εμφάνιζαν κακή συμπεριφορά.

Ωστόσο, το βίντεο αυτό σε λίγο διάστημα διαγράφηκε, με τον ‘Wrinkles’ έκτοτε να έχει προσλάβει διαστάσεις μακάβριου διαδικτυακού μύθου.

Ακολούθως, δημιουργήθηκε η τάση για παραγωγή ανάλογου τέτοιου περιεχομένου, κάτι που ενέτεινε την περιέργεια του κόσμου να μάθει αν θα επανεμφανιστεί ξανά ο άνδρας πίσω από την μάσκα.

Το ντοκιμαντέρ Wrinkles the Clown αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: