A Time Lost | Η Millie Bobby Brown και η αδερφή της ετοιμάζουν ταινία για το Netflix

Δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα δικό τους concept
11 Σεπτεμβρίου 2019 13:54
A Time Lost | Η Millie Bobby Brown και η αδερφή της ετοιμάζουν ταινία για το Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η Millie Bobby Brown μαζί με την μεγαλύτερή της αδερφή, Paige Brown, προχωρούν σε μία νέα δουλειά, στο φιλμ A Time Lost, σε παραγωγή πάλι του Netflix, με το φρέσκο αυτό project να σηματοδοτεί μία ακόμη συνεργασία της σταρ του Stranger Things με το γνωστό streaming δίκτυο.

Η πλοκή εστιάζει σε μία μακρόχρονη κόντρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες του Long Island, μία σύγκρουση που φτάνει στο αποκορύφωμά της μόλις μία από τις έφηβες κόρες τους θα διαγνωστεί  με καρκίνο.

Μέχρι στιγμής, ως σεναριογράφος έχει επιστρατευτεί η Anna Klassen, μία ανερχόμενη και φιλόδοξη επαγγελματίας στον χώρο, η οποία ήδη γράφει για το Netflix και τα κείμενα του Dorothy and Alice.

Η ταινία στηρίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των αδερφών Brown οι οποίες θα βρίσκονται και αυτές πίσω από την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος μέσω της εταιρείας τους, PCMA Productions. Μάλιστα, οι ίδιες δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες απέναντι στο Netflix για την εμπιστοσύνη του προς εμάς και αυτήν την όμορφη ιστορία για την οποία έχουμε περάσει χρόνια γράφοντας και αναπτύσσοντάς την. Έχει να κάνει με την φιλία, την οικογένεια και το να ξεπερνάει κανείς εμπόδια ακόμη και όταν αισθάνεται ότι ο κόσμος τον πιέζει. Πρόκειται κυριολεκτικά, για ένα έργο αγάπης».

Η Lisa Nishimura, αντιπρόεδρος του τμήματος ανεξάρτητων κινηματογραφικών θεαμάτων και ντοκιμαντέρ του Netflix, από μεριάς της τόνισε πάνω στις εμπνεύστριες A Time Lost:

«Η Millie είναι ένα εξαιρετικό, δημιουργικό ταλέντο! Σταθήκαμε τυχεροί να την έχουμε στην οικογένειά μας από την αρχή της καριέρας της! Είναι γνήσιος ο ενθουσιασμός μας να παρακολουθούμε την Millie να φέρνει το ξεχωριστό της όραμα στην οθόνη, τώρα ως σεναριογράφος και παραγωγός, μαζί με την αδελφή της όσον αφορά την καταπληκτική αυτήν ταινία!».