O Christian Bale δίνει τις ευλογίες του στον νέο Batman του Robert Pattinson (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μερικές συμβουλές επιβίωσης με την στολή
11 Σεπτεμβρίου 2019 11:56
O Christian Bale δίνει τις ευλογίες του στον νέο Batman του Robert Pattinson (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είδηση της ανακοίνωσης του Robert Pattinson στο ρόλο του νέου Batman για την επερχόμενη ταινία του Matt Reeves δεν χάρηκε και την καλύτερη αποδοχή από το κοινό. Όμως, φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής του Twilight Saga βρίσκει συμμάχους για το νέο του project και πιο συγκεκριμένα στο πιο κατάλληλο πρόσωπο, αυτό του Christian Bale, που υποδύθηκε τον Bruce Wayne στην τριλογία του Christopher Nolan. 

Όταν ερωτήθηκε για το τι πιστεύει για το casting του Robert Pattinson είπε πως εγκρίνει απόλυτα την επιλογή αυτή, δίνοντας ουσιαστικά τις ευλογίες του στον διάδοχό του. Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΕΤ δήλωσε χαρακτηριστικά:

Καλή επιλογή! Είναι πολύ ενδιαφέρον ως ηθοποιός." Ο Matt Damon δίπλα του συμφωνεί και λέει: "Είδες την ταινία των αδερφών Safdie που έκανε; Ήταν φανταστικός.

Δεν παρέλειψε να δώσει και τη συμβουλή του στον Pattinson για τον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, η οποία αναφέρεται κυρίως στο πόσο δύσκολο είναι να φορέσει κανείς τη στολή, καθώς χρειάζεται βοήθεια από πολλά μέλη του ενδυματολογικού:

Το ίδιο που είπα και στον Ben Affleck, απλά κανόνισε να μπορείς να κατουράς μόνος σου. Δεν νιώθεις αρκετά σούπερ ήρωας όταν δεν μπορείς από μόνος σου να κάνεις την ανάγκη σου.  

Tην επιλογή του Pattinson δεν έχει σχολιάσει ακόμα ο πρώην Batman της Zack Snyder εποχής της DC, Ben Affleck. 

Η πρεμιέρα του The Batman έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2021