Το Creed 3, εκτός απροόπτου, θα είναι σε σκηνοθεσία Michael B. Jordan (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται τα teasers για το τρίτο κεφάλαιο
09 Σεπτεμβρίου 2019 09:41
Το Creed 3, εκτός απροόπτου, θα είναι σε σκηνοθεσία Michael B. Jordan (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την επιτυχία που σημείωσε το Creed 2 και την θετική ανταπόκριση των συντελεστών της ταινίας, η συνέχεια θεωρείται δεδομένη και μια νέα είδηση έρχεται από αυτό το μέτωπο. Ο Irwin Wrinkler, παραγωγός των ταινιών Rocky αλλά και των Creed, προέβη σε μερικές αποκαλύψεις μέσω του βιβλίου του, που πρόσφατα δημοσίευσε, με τίτλο A Life in Movies: Stories From 50 Years in Hollywood

Μέσα σε αυτό, ο παραγωγός αναφέρει πως έχει υποσχεθεί στον Michael B. Jordan να του δώσει την ευκαιρία να σκηνοθετήσει το Creed 3:

Πέρυσι σε μια συζήτηση που είχα με τον πρωταγωνιστή του Creed, Michael B. Jordan, του έκανα την πρόταση, όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να σκηνοθετήσει το Creed 3. 

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής του Black Panther είχε δηλώσει πρόσφατα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, πως σίγουρα θα υπάρξει "Creed 3", αλλά το ερώτημα είναι το πότε θα συμβεί. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά τις όποιες ιδέες είχε ο Sylvester Stallone για ένα "Rocky 7" δεν πρόκειται να επιστρέψει, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είπε αντίο στον εμβληματικό του χαρακτήρα, που του έχει χαρίσει τρεις υποψηφηιότητες για Όσκαρ. Άλλωστε το sequel του Creed έκανε κατανοητό πως η ιστορία θα συνεχίσει χωρίς τον Rocky Balboa.