Black Christmas trailer | Κάποιοι ανυπομονούν να αρχίσουν οι εορτασμοί των Χριστουγέννων

Όμως ένας serial killer σχεδιάζει να σκορπίσει τον θάνατο σε ένα πανεπιστημιακό campus
06 Σεπτεμβρίου 2019 11:44
Black Christmas trailer | Κάποιοι ανυπομονούν να αρχίσουν οι εορτασμοί των Χριστουγέννων

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ Black Christmas την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Sophia Takal, επιμελούμενη επιπλέον και το σενάριο μαζί με την April Wolfe, με τους Cary Elwes, Imogen Poots, και την Brittany O'Grady να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πιο μοντέρνο remake της ομώνυμης καναδικής ταινίας του 1974. Ειδικότερα, η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Hawthorne College που έχει αρχίσει να μπαίνει στον πυρετό των προετοιμασιών για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Εντούτοις, ένας κατά συρροή δολοφόνος σκοπεύει να δώσει μακάβρια τροπή σε αυτές τις γιορτές, σκοτώνοντας μία προς μία τις κοπέλες της εκάστοτε φοιτητικής αδελφότητας. Ωστόσο, οι νεαρές ένοικοι των κοιτώνων αποφασίζουν να προστατέψουν τον εαυτό τους και τις φίλες τους απαντώντας και εκείνες με βία απέναντι στον διώκτη τους.

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Aleyse Shannon, Simon Mead, Lily Donoghue, και ο Caleb Eberhardt.

 Το Black Christmas αναμένεται να κάνει πρεμιέρα φέτος στις Η.Π.Α. Παρασκευή και 13, τον μήνα Δεκέμβριο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: