Η Charlize Theron με νέο look για το Fast and Furious 9 (pics)

Η Cipher επιστρέφει
03 Σεπτεμβρίου 2019 10:40
Η Charlize Theron με νέο look για το Fast and Furious 9 (pics)

Ξέρουμε εδώ και καιρό πως η Charlize Theron θα επιστρέψει για το Fast & Furious 9 μαζί με πολλά εδραιωμένα πρόσωπα του franchise, αλλά χωρίς τους Dwayne Johnson και Jason Statham, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο δικό τους φιλμ, Hobbs & Shaw

Αν και οι πληροφορίες για την πλοκή της 9ης κύριας ταινίας του franchise είναι ανύπαρκτες, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του φιλμ. Στην ανάρτησή της κιόλας γράφει "She's Baaack", θέλοντας να δηλώσει την επιστροφή της Cipher. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις 2 Σεπ, 2019 στις 6:28 πμ PDT

Έτσι, αποκάλυψε τη νέα εμφάνιση που θα έχει η Cipher στο Fast 9, αφήνοντας πίσω τις μακριές πλεξούδες για χάρη ενός πιο μοντέρνου κοντού κουρέματος. 

Ο Vin Diesel με τη σειρά του ανήρτησε πρόσφατα και ένα ακόμη βίντεο από τα γυρίσματα που συνεχίζονται για 10η εβδομάδα στην Ευρώπη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Half way through production... all love. #Fast92020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις 31 Αύγ, 2019 στις 12:42 μμ PDT

Είναι γνωστό πως το cast του Fast 9 θα περιλαμβάνει παλιά και νέα ονόματα όπως οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, καθώς και τους Helen Mirren, John Cena, Michael Rooker και τον μαχητή του UFC, Francis Ngannou. Στη σκηνοθετική καρέκλα θα επιστρέψει ο Justin Lin, που αποτελεί βετεράνος της σειράς με τέσσερις ταινίες στο ενεργητικό του. 

To Fast & Furious 9 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου 2020.