The Walking Dead: Το νέο trailer της 10ης σεζόν είναι στιλάτο και φρεσκάρει το ύφος της σειράς

Ήρθε η ώρα να σιωπήσουν τους Whisperers
02 Σεπτεμβρίου 2019 10:36
The Walking Dead: Το νέο trailer της 10ης σεζόν είναι στιλάτο και φρεσκάρει το ύφος της σειράς

Το AMC έδωσε στη κυκλοφορία ένα νέο promo trailer για την 10η σεζόν του The Walking Dead και είναι διαφορετικό από τα άλλα. Με τη ζόμπι σειρά να έχει ανανεωθεί αρκετά μετά την 9η σεζόν και αρκετοί να μιλούν για μια επιστροφή στις ρίζες, η 10η σεζόν και το νέο trailer θέλουν να δώσουν έμφαση στα στοιχεία που έκαναν αγαπητό το σόου: πως μόνο ενωμένοι όλοι μπορούν να επιβιώσουν.

Ο Daryl, η Michonne, η Carol, ο Ezekiel, η Judith και οι υπόλοιποι του Hilltop και της Alexandria θα βρεθούν στην επίθεση και πάλι, αφού ένας νέος πόλεμος ξεσπάει ανάμεσα σε αυτούς και τους αδίστακτους Whisperers της Alpha, οι οποίοι ντύνονται με τις σάρκες των ζόμπι για να επιβιώσουν. 

Γενικότερα, το franchise βρίσκεται σε μια αρκετά καλή περίοδό του, μετά την 7η σεζόν που για πολλούς ήταν το σημείο που παράτησαν το σόου. Στα σκαριά βρίσκεται μια νέα σειρά με την πρώτη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν μέσα στη ζόμπι-αποκάλυψη, καθώς και η πρώτη ταινία του The Walking Dead με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes του Andrew Lincoln. 

Το The Walking Dead Season 10 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.