Last Night in Soho (φωτο) | Ο Edgar Wright μπαίνει και πάλι πίσω από την κινηματογραφική κάμερα

Και μας παραδίδει ένα φιλμ ψυχολογικού τρόμου με φόντο το Λονδίνο
02 Σεπτεμβρίου 2019 11:05
Last Night in Soho (φωτο) | Ο Edgar Wright μπαίνει και πάλι πίσω από την κινηματογραφική κάμερα

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο στιγμιότυπο από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Last Night in Soho για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο ταλαντούχος δημιουργός του Baby Driver, Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World), με πρωταγωνιστές τους Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Thomasin McKenzie, Diana Rigg, και τον Terence Stamp.

Ο Wright υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns, με την όλη πλοκή να φέρει επιρροές από δύο γνωστά θρίλερ, το Repulsion (1965) του Roman Polanski και το Don’t Look Now (1973) του Nicolas Roeg. Εδώ πρωτοστατεί μία γυναίκα ηθοποιός με την δράση του έργου να λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο. Προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Wright πάντως σε παλιότερη δήλωσή του είχε τονίσει ότι το νέο του project ήταν κάτι που ανέκαθεν ήθελε να υλοποιήσει: «Συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κάνει ποτέ μία ταινία για το κεντρικό Λονδίνο, και συγκεκριμένα το Soho όπου έχω περάσει πολύ χρόνο τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Με το ‘Hot Fuzz’ και το ‘Shaun of the Dead’ έκανα φιλμ για μέρη όπου έχω ζήσει. Αυτό το φιλμ θα έχει να κάνει με το Λονδίνο όπου έχω υπάρξει».

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Rita Tushingham, Synnøve Karlsen και ο Michael Ajao.

Το Last Night in Soho αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Focus Features στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: