Tall Girl trailer | Τί συμβαίνει όταν το πιο ψηλό κορίτσι του σχολείου κάνει την επανάστασή της;!

Και αποφασίζει να υψώσει το ανάστημά της;
02 Σεπτεμβρίου 2019 10:38
Tall Girl trailer | Τί συμβαίνει όταν το πιο ψηλό κορίτσι του σχολείου κάνει την επανάστασή της;!

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη νεανική κωμωδία Tall Girl για την οποία στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Nzingha Stewart, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Sam Wolfson, με την ανερχόμενη Ava Michelle να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Jodi’, μία χαμηλών τόνων μαθήτρια λυκείου η οποία τυγχάνει να είναι η ψηλότερη απ’ όλους στο σχολείο της. Λόγω του χαρακτηριστικού της αυτού ανέκαθεν ένιωθε ότι δεν κολλούσε πουθενά και πάντοτε όσο περνούσε από το χέρι της επιζητούσε να μην τραβάει την προσοχή των άλλων. Ύστερα από πολλά χρόνια κακόγουστων πειραγμάτων και αστείων εναντίον της από τον περίγυρό της, η ηρωίδα διαλέγει τελικά να πάψει να προσποιείται ότι αγνοεί όλα αυτά τα κακεντρεχή σχόλια και πλέον θα σταθεί στο ύψος της για να βάλει στην θέση του όποιον επιχειρήσει να την επικρίνει από εδώ και πέρα. Μάλιστα, η άφιξη ενός νέου αγοριού θα ισχυροποιήσει την θέλησή της αυτή, ωθώντας την σε μία διαδικασία του να επαναξιολογήσει τί πραγματικά θέλει και τί μπορεί να καταφέρει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Griffin Gluck, Sabrina Carpenter, Angela Kinsey, Steve Zahn, και η Paris Berelc.

Το Tall Girl αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: