John Wick 4: Που αλλού μπορεί να πάει ο Keanu Reeves; Φυσικά στο διάστημα

Αστειεύτηκε με το μέλλον της σειράς ο Derek Kolstad
31 Αυγούστου 2019 17:50
John Wick 4: Που αλλού μπορεί να πάει ο Keanu Reeves; Φυσικά στο διάστημα

Το franchise του John Wick εκτός από μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία αποτέλεσε και το η αφετηρία για την αναγέννηση του Keanu Reeves ως έναν αστέρα των ταινιών δράσης. Πλέον, με το John Wick 3 να χτίζει περισσότερο τον κόσμο των δολοφόνων και του "Continental" και να προχωράει σε μεγάλες αποκαλύψεις για το ποιος είναι πραγματικά, γεννιούνται ερωτήματα για τη συνέχεια. 

Ήδη το John Wick: Chapter 4 έχει δρομολογηθεί και ξέρουμε πώς θα επιστρέψει το 2021 και ο δημιουργός του χαρακτήρα, Derek Kolstad, έκανε μια τρόπον τινά αποκάλυψη για το μέλλον της σειράς ή τουλάχιστον την έκανε αστειευόμενος. Μέσα από το Twitter του DiscussingFilm είπε:

"Στο διάστημα. Ελάτε τώρα. Είναι το τέταρτο άλλωστε."

Είπε ο Kolstad απαντώντας σε έναν fan για το που μπορεί να δούμε τον Wick στο επόμενο κεφάλαιο, προφανώς κάνοντας χιούμορ με το κλισέ σκηνικό των franchises που θέλουν να...πηγαίνουν στο διάστημα με σκοπό να γίνουν πιο εντυπωσιακά στο κοινό. Το έκανε, άλλωστε, το James Bond με το Moonraker, ακόμα και ταινίες τρόμου όπως τα Friday the 13th (Jason X) και Hellraiser

Ωστόσο, έτσι όπως τελείωσε το Chapter 3 ωστόσο είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς την επόμενη μέρα του Wick.