Τo The Irishman θα διαρκεί 3.5 ώρες γιατί ο Scorsese απλά μπορεί

Δεδομένο το διάλειμμα για τουαλέτα
30 Αυγούστου 2019 14:33
Τo The Irishman θα διαρκεί 3.5 ώρες γιατί ο Scorsese απλά μπορεί

Το 2019 θα είναι η χρονιά που οι blockbuster ταινίες μεγάλης διάρκειας έκαναν την επανεμφάνισή τους, και φυσικά αναφερόμαστε στο 3ωρο Avengers: Endgame. Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι χωρίς αμφιβολία το The Irishman του Martin Scorsese, που αποτελεί μια τεράστια παραγωγή για το Netflix και ένα μεγάλο στοίχημα για την υπηρεσία. 

Η παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο New York Film Festival και μέσα από το επίσημο πρόγραμμά του μάθαμε την μεγάλη διάρκειά της. Προετοιμαστείτε κατάλληλα καθώς ένα διάλειμμα για τουαλέτα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί. 

Στα 210 λεπτά αποκαλύφθηκε πως βρίσκεται η διάρκεια του "Ιρλανδού", γιατί πολύ απλά είναι ο Scorsese και μπορεί να το κάνει. Επομένως, θα απολαύσουμε για 3.5 ώρες τους Al Pacino, Robert De Niro και Joe Pesci στο γκανγκστερικό έπος, με όλη τη σημασία της λέξης. 

Το The Irishman θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τη 1η Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα του και στο Netflix