The Report trailer | Ο Adam Driver παλεύει να αποκαλύψει την αλήθεια για ένα πολιτικό σκάνδαλο

Και να ρίξει φως στις περιπτώσεις αθώων ατόμων που βασανίστηκαν ως τρομοκράτες από την CIA
29 Αυγούστου 2019 07:51
The Report trailer | Ο Adam Driver παλεύει να αποκαλύψει την αλήθεια για ένα πολιτικό σκάνδαλο

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα The Report για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Scott Z. Burns, επιμελούμενος και το σενάριο, με τον Adam Driver να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον Daniel J. Jones, μέλος της γερουσίας και της Επιτροπής Νομοθεσίας στις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των Η.Π.Α. Κάποτε του ανατίθεται από τον ανώτερό του να ξεκινήσει έρευνα με αφορμή τις κατηγορίες που υπάρχουν για βασανιστήρια που υπέστησαν άτομα που συνελήφθησαν ως ύποπτοι από την CIA την επαύριο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο ήρωας καλείται να ρίξει φως σε περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς και εξευτελισμού που μέχρι τότε είχαν αποσιωπηθεί. Και σε αυτή την απόπειρα, ο Daniel θα βρει απέναντί του τόσο την CIA όσο και τον Λευκό Οίκο που κάνουν ό,τι μπορούν  για να μην διαρρεύσει το παραπάνω γεγονός.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Annette Bening, Ted Levine, Michael C. Hall, Tim Blake Nelson, Corey Stoll, Maura Tierney και ο Jon Hamm.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη ένα πέρασμα από το Sundance Film Festival, το The Report αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες από το Amazon Studios στις 15 Νοεμβρίου του 2019, πριν βγει στην πλατφόρμα Amazon Prime στις 29 του ίδιου μήνα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: