El Camino: Ο Aaron Paul αποκαλύπτει πώς κράτησαν μυστικό επί χρόνια το sequel του Breaking Bad

Και κανένας κυριολεκτικά δεν πήρε χαμπάρι
28 Αυγούστου 2019 10:38
El Camino: Ο Aaron Paul αποκαλύπτει πώς κράτησαν μυστικό επί χρόνια το sequel του Breaking Bad

Μπορεί η Disney να αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης των ημερών με τις ανακοινώσεις που έκανε στην D23 Expo 2019 και το νέο απίθανο trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker, αλλά το Netflix έριξε τη...βόμβα που λέγεται "Breaking Bad: Η Ταινία" και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Παρά τα όσα ακούγονταν για την sequel ταινία, πως είχε γυριστεί εδώ και καιρό, κανένας δεν πρόβλεψε την τεράστια έκπληξη-ανακοίνωση του Netflix. Πώς όμως κατάφερε να κρατήσει μυστικό το El Camino;

O πρωταγωνιστής του φιλμ, Aaron Paul, που θα επιστρέψει στον ρόλο του Jesse Pinkman, έσπασε τη σιωπή του στο The New York Times για το πώς ο ίδιος έκρυψε το γεγονός πως γύριζε την ταινία:

Απλά τους έλεγα πως κάνω μια μικρή ανεξάρτητη ταινία στο Νέο Μεξικό και εκεί κάπου τελείωνε η συζήτηση. Κανένας δεν το πολυσκεφτόταν. 

Σίγουρα, είχα κόσμο που με ρωτούσε, "Γυρίζεις το Better Call Saul;" και τους έλεγα "Κοίτα, μακάρι να το έκανα, αλλά βρίσκονται στην ανάπαυλα αυτόν τον καιρό." 

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως είναι πως οι συντελεστές και οι ηθοποιοί του project με την ονομασία Greenbrier, κράτησαν κρυφό το sequel φιλμ του Breaking Bad για σχεδόν δύο χρόνια. Μάλιστα, μέχρι να καταλάβουν τα media πως υπήρχε, όλα είχαν πάρει το δρόμο τους:

Η ταινία είχε ήδη γυριστεί και πήγαινε στο μοντάζ. Είχε ολοκληρωθεί. 

Στην ίδια συνέντευξη ερωτήθηκε εάν ο Jesse θα συναντήσει και πάλι κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές του στο El Camino, όπως τους Bryan Cranston, Bob Odenkirk, Jonathan Banks ή την Krysten Ritter. Αν και θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως κάποιοι θα επιστρέψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Paul παρέμεινε φειδωλός:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο κόσμος θα χαρεί πάρα πολύ με αυτό που θα δει. 

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου. Δείτε ξανά το πρώτο teaser πατώντας εδώ.