Black Widow: Αυτή είναι η νέα στολή της Scarlett Johansson (pics)

Αποκαλύφθηκε poster με εικαστικό από την D23
27 Αυγούστου 2019 10:16
Black Widow: Αυτή είναι η νέα στολή της Scarlett Johansson (pics)

Λίγο μετά το πέρας της D23 Expo 2019, εκεί όπυ η Marvel διεξήγαγε ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό "πανηγύρι" ανακοινώσεων, βγήκε στη δημοσιότητα ένα poster για το Black Widow. Όχι όμως επίσημο, μιας και πρόκειται κυρίως για concept art από την πρώτη solo ταινία της Natasha Romanoff, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο director of Visual Development της Marvel Studios, Andy Park, μέσα από τον Instagram λογαριασμό του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του αναφέρει πως "έχει πολύ κοντά στην καρδιά του" την Black Widow και πως αυτή "είναι εκατομμυριοστή φορά που έχει κάνει concept art ή να ζωγραφίσει την εμβληματική Avenger". Το αποκαλυπτικό concept art poster αποκαλύπτει τη νέα στολή της Widow, τον Red Guardian του David Harbour, την Yelena της Florence Pugh, την χαρακτήρα της Rachel Weisz και τον villain της ταινίας τον Taskmaster.

 

Ο Red Guardian αποτελεί ουσιαστικά την απάντηση της Σοβιετικής Ένωσης στον Captain America για αυτό και η ομοιότητα στη στολή, ενώ για τον Taskmaster ξέρουμε πως έχει την απίθανη ικανότητα να μιμείται τις κινήσεις των αντιπάλων του και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος θα τον υποδύεται.

Ακόμη στην D23 παρουσιάστηκαν μερικά αποκλειστικά πλάνα από την ταινία που σκηνοθετεί η Cate Shortland και έδειξε την Scarlett Johansson με μια νέα λευκή στολή σε ένα χιονισμένο τοπίο, προφανώς για να καμουφλάρεται. Υπήρχε μάλιστα και ως έκθεμα στην D23 και μπορείτε να τη δείτε λεπτομερώς παρακάτω:

Η ταινία της Black Widow θα αποκαλύψει επιτέλους τη σχέση μεταξύ της Natasha και του Hawkeye (Jeremy Renner) και όλα όσα έγιναν στο περιβόητο συμβάν στη Βουδαπέστη. Επομένως τα γεγονότα στο timeline του MCU θα λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά το Captain America: Civil War

Το Black Widow, που ξεκινάει το Phase 4 του MCU, είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη 1η Μαΐου του 2020.