Το Once Upon A Time in Hollywood ξεπέρασε ένα ακόμη ρεκόρ στο box office

Κοντεύει τα $250 εκ. σε εισπράξεις παγκοσμίως
26 Αυγούστου 2019 10:33
Το Once Upon A Time in Hollywood ξεπέρασε ένα ακόμη ρεκόρ στο box office

Ακόμη μια νίκη σημείωσε ο Quentin Tarantino και το 9ο φιλμ του στο καλοκαιρινό box office. To Once Upon A Time in Hollywood μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό ξεπέρασε ένα ακόμη ρεκόρ και έφτασε τα $239 εκατομμύρια συνολικά παγκοσμίως, αποτελώντας μόλις τη δεύτερη πρωτότυπη και μη franchise ταινία που το καταφέρνει, μετά το Us του Jordan Peele.  

Στο αμερικάνικο box office το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" έχει σημειώσει εισπράξεις άνω των $123 εκ. και έτσι ξεπέρασε το Inglorious Basterds ($120.8 εκ.), μπαίνοντας στην 2η θέση των πιο επιτυχημένων ταινιών του Ταραντίνο. Πρώτο στέκεται ακόμα το Django Unchained με $162.8 εκατομμύρια.Επίσης, έσπασε και το ρεκόρ του Pulp Fiction με τα $212 εκ. στο διεθνές box office. 

Αξίζε να αναφέρουμε πώς το 9ο φιλμ του Tarantino με τους Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie δεν έχει προβληθεί σε όλες τις χώρες, καθώς ακόμη γίνεται σταδιακά η προβολή τους στις διεθνείς αγορές. Μόλις την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, οπότε η εμπορική πορεία του έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Οι αναλυτές θέλουν το Once Upon A Time in Hollywood να πραγματοποιεί εισπράξεις μεταξύ των $375 και $400 εκατομμυρίων παγκοσμίως, μόλις ολοκληρώσει τις προβολές του και να έρθει μπροστά από το Inglorious Basterds ($316.9 εκ.).