Joker 2: Δεν αποκλείεται ένα sequel με τον Joaquin Phoenix

Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips
23 Αυγούστου 2019 21:23
Joker 2: Δεν αποκλείεται ένα sequel με τον Joaquin Phoenix

Έναν εντελώς διαφορετικό Joker από όλες τις βερσιόν του παρελθόντος, θα δούμε τον ερχόμενο Οκτώβριο, στην origin ταινία του Todd Phillips. Η ανταπόκριση, μέχρι στιγμής, στην αρρωστημένη βερσιόν του villain που ενσαρκώνει ο Joaquin Phoenix είναι εξαιρετικά θετική.

Μάλιστα, το φιλμ σε παραγωγή του Martin Scorsese ετοιμάζεται για το φεστιβαλικό ντεμπούτο του στο Venice Film Festival και το Toronto International Film Festival και ο Phillips κάνει ένα press tour για τον λόγο αυτό. Σε συνέντευξή του στο TotalFilm αποκάλυψε πώς απόλαυσε τόσο πολύ την δημιουργία του φιλμ που δεν αποκλείει την ιδέα ενός sequel:

Θα σας πως ένα πράγμα: θα έκανα το οτιδήποτε με τον Joaquin, οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχει άλλος σαν και αυτόν. Εάν θα ήθελε να το κάνει και εάν πάει κόσμος να τη δει και οι Warners έρθουν και μας πουν "Ξέρετε κάτι; Μήπως θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι για να..." Τότε ναι πιστεύω ότι εγώ κια αυτός θα σκεφτόμασταν κάτι αρκετά εντυπωσιακό. 

Τα λόγια του σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν πως ήδη γίνονται συζητήσεις για το sequel. Ωστόσο, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ενός Joker 2 εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. 

Το JOKER αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στην Ελλάδα.