Η ταινία Uncharted χάνει (ξανά) τον σκηνοθέτη της

Παραμένει ο Tom Holland πρωταγωνιστής
23 Αυγούστου 2019 09:09
Η ταινία Uncharted χάνει (ξανά) τον σκηνοθέτη της

Μια ακόμη φουρτούνα για το προβληματικό όπως αποδεικνύεται κινηματογραφικό φιλμ της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, Uncharted, έρχεται να προστεθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, από το Uncharted αποχώρησε ο σκηνοθέτης Dan Trachtenberg του 10 Cloverfield Lane, που πριν μερικούς μήνες είχε αναλάβει το project.

Ευτυχώς, ο Tom Holland παραμένει στον ρόλο του πρωταγωνιστή, μιας και θα υποδυθεί έναν νεαρό Nathan Drake. Η Sony Pictures ήδη έχει κινήσει ταχύτατα τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του και ένας νέος σκηνοθέτης θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι το τέλος του Αυγούστου, ούτως ώστε η παραγωγή να ξεκινήσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2020. 

Να θυμίσουμε πως, αρχικά, το project ξεκίνησε με τον Joe Carnahan στο σενάριο και τον Shawn Levy του Stranger Things στη σκηνοθεσία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2018 αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Trachtenberg. Υπάρχει, επίσης, μια νέα εξέλιξη όσον αφορά την παραγωγή της ταινίας καθώς θα αποτελέσει την πρώτη ταινία υπό την αιγίδα της Sony PlayStation Productions, που η εταιρία κολοσσός ίδρυσε πέρυσι. 

Για την Sony Pictures αποτελεί μια δεύτερη αναταραχή μέσα στην ίδια εβδομάδα, μετά την ρήξη μεταξύ αυτής και της Disney για το franchise του Spider-Man