Γνωρίστε τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του 2019 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η λίστα του Forbes που κάθε χρόνο τραβάει τα βλέμματα
22 Αυγούστου 2019 21:27
Γνωρίστε τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του 2019 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Forbes δημοσίευσε της λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους και ακριβοπληρωμένους αστέρες του Χόλιγουντ. Για το 2019 στην κορυφή συναντάμε ξανά τον Dwayne "The Rock" Johnson, μετά το 2016 όπου είχε αναδειχθεί και πάλι πρώτος. 

Κυρίως επιλέγει ταινίες δράσης και μεγάλα blockbusters για αυτό και για το 2019 αμοίφθηκε συνολικά με $89.4 εκατομμύρια.

Ο αναλυτής της Comscore, Paul Dergarabedian, σημειώνει:

Έγινε ο πιο περιζήτητος σταρ της περιόδου. Και εργάζεται συνεχώς, είναι ακούραστος.

Στη 2η θέση βρίσκουμε τον...Thor aka Chris Hemsworth ο οποίος φέτος έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό $76.4 εκατομμύρια.

Στην 3η θέση βρίσκουμε τον "Iron Man" δηλαδή τον συμπρωταγωνιστή του Hemsworth στο Avengers: Endgame, την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. Ο κατά κόσμον γνωστός ως Robert Downey Jr. αμοίφθηκε συνολικά με 66 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο ινδοκαναδέζος Akshay Kumar στην 4η θέση με $65 εκατομμύρια. Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για τον πιο εμπορικό ηθοποιό του Bollywood. 

Ο εμβληματικός Jackie Chan βρίσκεται στην 5η θέση με $58 εκατομμύρια και αποδεικνύει πόσο μεγάλη απήχηση έχει στο διεθνή κοινό. 

Ο οσκαρικός Bradley Cooper, που έπαιξε μαζί με τους Hemsworth και Downey Jr. στο "Endgame" βρίσκεται στην 6η θέση με $57 εκατομμύρια.

Στην 7η θέση και με $57 εκ. βρέθηκε ο Adam Sandler που η καριέρια του τελευταία βρίσκεται σε σταθερή πορεία χάρη στο Netflix. 

O Chris Evans, που αγαπήθηκε ως Captain America δεν θα μπορούσε να λείπει από την 10άδα ελέω του Avengers: Endgame και βρίσκεται στην 8η θέση με $43.5 εκατομμύρια.

Ακόμη ένας Εκδικητής, ο Paul Rudd (άλλοτε γνωστός από τα Φιλαράκια) το 2019 έβαλε $41 εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό και βρέθηκε στην 9η θέση της λίστας.

Το Top 10 συμπληρώνει ο Will Smith που φέτος υποδύθηκε το Τζίνι στο live-action remake του Aladdin για την Disney με $35 εκατομμύρια.