Bombshell trailer | Τρεις γυναίκες τα βάζουν με ένα εργασιακό σύστημα που τις αδικεί

Και στρέφονται εναντίον ενός αφεντικού που δεν σέβεται την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά τους
22 Αυγούστου 2019 07:44
Bombshell trailer | Τρεις γυναίκες τα βάζουν με ένα εργασιακό σύστημα που τις αδικεί

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το δράμα εποχής Bombshell του Jay Roach, με τον Charles Randolph να υπογράφει το σενάριο, με τις βραβευμένες από την Ακαδημία, Charlize Theron (Monster) και Nicole Kidman (The Hours), και την υποψήφια για Όσκαρ, Margot Robbie (I,Tonya) να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Το εν λόγω έργο που εμπνέεται από πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις, εστιάζει σε τρεις γυναίκες, την Megyn Kelly (Theron), την Gretchen Carlson (Kidman) και την Kayla Pospisil (Robbie). Κάποια μέρα αποφασίζουν από κοινού να επαναστατήσουν και να κάνουν κάτι επιτέλους όσον αφορά την τοξική αρρενωπότητα που έχει κατορθώσει να επιβάλει στο Fox News, ο επικεφαλής του δικτύου, Roger Ailes (John Lithgow). Και σκοπεύουν να το φτάσουν στο τέρμα ό,τι και αν χρειαστεί.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell, και η νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου, Allison Janney (I,Tonya).

To Bombshell αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Lionsgate Films στις 20 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: