Spider-Man: H Sony δηλώνει δημοσίως "απογοητευμένη" για τη ρήξη με την Disney

Το διαζύγιο που έφερε τριγμούς στο MCU
21 Αυγούστου 2019 22:21
Spider-Man: H Sony δηλώνει δημοσίως "απογοητευμένη" για τη ρήξη με την Disney

Τριγμούς από το πουθενά έφερε η ρήξη μεταξύ των Disney και Sony Pictures σχετικά με την συνδιαχείριση του Spider-Man, γεγονός το οποίο οδηγεί στην έξοδο του χαρακτήρα από το MCU. Τώρα, το νέο επεισόδιο αυτού του διαζυγίου βρίσκει τη Sony να τοποθετείται δημόσια επί του θέματος. 

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Twitter δηλώνει "απογοητευμένη" από την απόφαση της Disney, τονίζοντας την άρνηση της εταιρίας να επιτρέψει στον πρόεδρο της Marvel Studios, Kevin Feige, να συνεχίσει σε πόστο παραγωγού στα μελλοντικά projects.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πολλά από τα σημερινά νέα για τον Spider-Man χαρακτηρίζουν λανθασμένα τα όσα ειπώθηκαν για την ανάμειξη του Kevin feige στο franchise. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά σεβόμαστε την απόφαση της Disney να μην συνεχίσει ως κύριος παραγωγός στο επόμενο Spider-Man φιλμ."

Μάλιστα εγκωμιάζει τον άρχοντα του MCU για τη βοήθεια και την καθοδήγηση που πρόσφερε στο franchise.

"Ελπίζουμε να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό αλλά καταλαβαίνουμε πως οι πολλές νέες αρμοδιότητες που του έδωσε η Disney -συμπεριλαμβανομένων των νέων αποκτημάτων της Marvel- δεν του επιτρέπουν να έχει χρόνο να ασχοληθεί με IP που δεν είναι ιδιοκτησία τους. Ο Kevin είναι φανταστικός και είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια και την καθοδήγησή του και εκτιμούμε τον δρόμο που μας έβαλε και σε αυτόν θα συνεχίσουμε."

Το μόνο σίγουρο από την όλη υπόθεση είναι πως δεν θα ξαναδούμε τον Tom Holland ως μέλος των Avengers και σε ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.