Marriage Story teaser | Οι Scarlett Johansson και Adam Driver παίζουν σε ένα σύγχρονο, δυνατό δράμα

Με την υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ, Noah Baumbach
21 Αυγούστου 2019 09:52
Marriage Story teaser | Οι Scarlett Johansson και Adam Driver παίζουν σε ένα σύγχρονο, δυνατό δράμα

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία Marriage Story για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Noah Baumbach παραδίνοντάς μας ένα ρεαλιστικό και συνάμα συγκινητικό έργο για τους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και αυτούς που αναπτύσσονται ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο.

Πρωταγωνιστούν οι: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda και ο Ray Liotta. Το cast συμπληρώνουν επιπρόσθετα οι Merritt Wever και Azhy Robertson.

Εν προκειμένω, ο ‘Charlie’ (Driver), ένας θεατρικός σκηνοθέτης και η σύντροφός του, ‘Nicole’ (Johansson) που είναι ηθοποιός παλεύουν να διαχειριστούν ένα άσχημο διαζύγιο το οποίο εξωθεί τον καθέναν τους στα άκρα. Και οι δύο έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες προκλήσεις και σκεπτόμενοι τα παιδιά τους πρέπει να γεφυρώσουν διάφορα χάσματα επικοινωνίας που προκύπτουν, αλλά και τις συνακόλουθες δυναμικές που διαμορφώνονται σε ένα σπιτικό, καθοριστικές για την ενότητα των μελών του.

Το Marriage Story αναμένεται να κάνει διεθνές άνοιγμα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, στις 29 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: