Low Tide trailer | Ο Kevin McMullin μας παραδίδει ένα αγωνιώδες δράμα ενηλικίωσης

Με πρωταγωνιστές τους Keean Johnson και Jaeden Martell
20 Αυγούστου 2019 11:10
Low Tide trailer | Ο Kevin McMullin μας παραδίδει ένα αγωνιώδες δράμα ενηλικίωσης

H Α24 έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα ενηλικίωσης Low Tide για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Kevin McMullin, υπογράφοντας και το σενάριο, με τον Keean Johnson και τον Jaeden Martell (ΙΤ movies) να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται μέσα καλοκαιριού σε μία παραλιακή πόλη της ακτής του New Jersey, όπου ένα αγόρι γυμνασίου εν ονόματι ‘Alan’ (Johnson) μαζί με τους φίλους του, ‘Red’ (Alex Neustaedter) και ‘Smitty’ (Daniel Zolghadri), κάνουν διαρρήξεις σε γειτονικά σπίτια για να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τιμαλφή στην προσπάθειά τους να σπάσουν κάπως το μοτίβο της ανέχειας των οικογενειών τους.

Όταν ο ‘Alan’ και ο μικρότερος αδερφός του, ‘Peter’ (Jaeden Martell) βρουν μία τσάντα γεμάτη χρυσά νομίσματα αποφασίζουν να το αποκρύψουν από την υπόλοιπη παρέα. Ωστόσο, ο ‘Red’, ο οποίος είναι πάντοτε καχύποπτος και επικίνδυνα απρόβλεπτος έχει μία υπόνοια περί αυτού και σύντομα θα κάνει ο,τιδήποτε χρειάζεται για να αποκτήσει εκείνος τα χρήματα.

Παίζουν ακόμη οι: Kristine Froseth, Shea Whigham, Mike Hodge, Michael David Baldwin και ο Nicholas Barasch.

Το Low Tide το οποίο πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα και από το φετινό Tribeca Film Festival, έχει οριστεί να διανεμηθεί ευρύτερα στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: