Ο Quentin Tarantino ενδέχεται να μας αποχαιρετήσει με μια ταινία τρόμου

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο βιρτουόζος σκηνοθέτης
15 Αυγούστου 2019 10:50
Ο Quentin Tarantino ενδέχεται να μας αποχαιρετήσει με μια ταινία τρόμου

Την μονοτονία των καλοκαιρινών blockbusters ήρθε να σπάσει το Once Upon A Time In Hollywood και η επιτυχία του συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς όσο οι αίθουσες που το προβάλλουν ανά τον κόσμο πληθαίνουν. Ωστόσο, με το 9ο φιλμ του Quentin Tarantino να κυκλοφορεί, η συζήτηση για το 10ο και τελευταίο φιλμ, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα άλλωστε, έχει ξεκινήσει για τα καλά. 

Μέχρι τώρα, δύο ήταν τα υποψήφια σενάρια για το 10ο φιλμ του Tarantino βάσει των όσων έχει δηλώσει, ένα είναι η R-rated Star Trek ταινία και η άλλη το Kill Bill Vol. 3. Όμως, μια τρίτη υποψηφιότητα αναδύθηκε μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή του στο πλαίσιο της προώθησης του "Once Upon A Time In Hollywood

Μιλώντας στο The Independent ο Tarantino αποκάλυψε πώς μπορεί να μας αποχαιρετήσει με μια ταινία τρόμου:

Εάν μου ερχόταν ένα φοβερό σενάριο για ταινία τρόμου, θα το έκανα ως τη 10η ταινία μου. Λατρεύω τις ταινίες τρόμου. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια. 

Έπειτα, αναφέρθηκε σε μια σεκάνς στο "Once Upon" που είναι γυρισμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζει κανονική horror ταινία, λέγοντας ότι αυτή η σκηνή ήταν ό,τι πιο κοντινό έχει βρεθεί στο genre. Πρόσφατα, ο εμβληματικός σκηνοθέτης είπε πως συζήτησε το ενδεχόμενο του Kill Bill Vol. 3 με την Uma Thurman. 

Ενώ, όσον αφορά την "Ταραντινίστικη" Star Trek ταινία, το σενάριο υπάρχει ήδη από τον Mark L. Smith του The Revenant. Ο σκηνοθέτης σκοπεύει με το πέρας του press tour να το επισκεφθεί ξανά ώστε να το καλλωπίσει και να πάρει την απόφασή του. 

Μένει να δούμε όμως σε ποιο από τα τρία σενάρια θα κάτσει η μπίλια για τη 10η ταινία του Ταραντίνο. Εσείς ποιο από αυτά προτιμάτε;