Ad Astra trailer | Με φόντο το διάστημα ο Brad Pitt θα τολμήσει να αναμετρηθεί με το άγνωστο

Και να κατανοήσει ένα μυστήριο που ξεπερνά κάθε προηγούμενο
15 Αυγούστου 2019 07:46
Ad Astra trailer | Με φόντο το διάστημα ο Brad Pitt θα τολμήσει να αναμετρηθεί με το άγνωστο

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το διαστημικό θρίλερ-δράμα Ad Astra στο οποίο την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο James Gray, επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τον Ethan Gross, με τον Brad Pitt να ηγείται του cast εδώ.

Όμως, ο διάσημος αυτός εκπρόσωπος της υποκριτικής βρίσκεται και στο κομμάτι της παραγωγής μαζί με τους Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, και τον Anthony Katagas.

Η ταινία αφορά τον ‘Roy McBride’ (Pitt), έναν αστροναύτη που θα λάβει μέρος σε ένα παράτολμο διαγαλαξιακό εγχείρημα, στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος ώστε να ξαναβρεί τον πατέρα του (Tommy Lee Jones) που εδώ και χρόνια δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Ο κεντρικός δρων θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο προκειμένου να αποκωδικοποιήσει έναν κοσμικό γρίφο εξαιτίας του οποίου το μέλλον του πλανήτη μας κρίνεται αβέβαιο. Η αποστολή αυτήν, θα κάνει τον ‘Roy’ να προχωρήσει σε προσωπικές υπερβάσεις και να αναλογιστεί πως υφίστανται δυνάμεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τις κοινώς αποδεκτές θεωρίες, πράγματα που σχετίζονται με την θέση του ίδιου του ανθρώπου και αυτήν της Γης μέσα στο τεράστιο σύμπαν.

Μεταξύ άλλων, στο project συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ruth Negga, Liv Tyler και ο Donald Sutherland.

Το Ad Astra ορίστηκε να ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: