A Hidden Life trailer | Ο August Diehl παίζει στο συγκλονιστικό δράμα εποχής του Terrence Malick

Πλαισιωμένος υποκριτικά από τους αξέχαστους Michael Nyqvist και Bruno Ganz
14 Αυγούστου 2019 11:39
A Hidden Life trailer | Ο August Diehl παίζει στο συγκλονιστικό δράμα εποχής του Terrence Malick

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ιστορικό πολεμικό δράμα A Hidden Life για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Terrence Malick (Knight of Cups, Days of Heaven, Badlands), με πρωταγωνιστές τους August Diehl (The Young Karl Marx, Inglourious Basterds, The Counterfeiters) και Valerie Pachner (Bad Luck).

Στο συγκεκριμένο έργο βλέπουμε στην τελευταία κινηματογραφική τους εμφάνιση τους ηθοποιούς Michael Nyqvist (Millennium movies, Mission: Impossible – Ghost Protocol, John Wick) και Bruno Ganz (Nosferatu the Vampyre, Wings of Desire).

Η όλη πλοκή εστιάζει στον Franz Jägerstätter (Diehl), έναν Αυστριακό αγρότη και πιστό Καθολικό ο οποίος αρνείται να πολεμήσει για το Τρίτο Ράιχ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οδηγείται λοιπόν, μακριά από την οικογένειά του, κηρύσσεται ως αντιρρησίας συνείδησης και ξεκινά για αυτόν μία σειρά φρικτών βασανιστηρίων και η φυλάκισή του από το φασιστικό καθεστώς του Χίτλερ.

Το A Hidden Life έχοντας πραγματοποιήσει ήδη ένα επιτυχημένο πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ των Καννών, έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: