Little Mermaid: O Harry Styles ρίχνει "άκυρο" στο remake της Disney

Δεν θα είναι ο νέος Prince Eric
14 Αυγούστου 2019 09:07
Little Mermaid: O Harry Styles ρίχνει "άκυρο" στο remake της Disney

Τον περασμένο μήνα σας είχαμε ενημερώσει για τις συζητήσεις του Harry Styles με τη Disney για τη συμμετοχή του στο νέο The Little Mermaid. Τελικά, αποδεικνύεται πώς οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν προς τη σωστή κατεύθυνση και έτσι το πρώην μέλος των One Direction απέρριψε τον ρόλο του Prince Eric. 

Το ρεπορτάζ που μεταδίδει το Collider κάνει λόγο πως ο Styles είχε αρκετές εβδομάδες για να σκεφτεί τη προσφορά και εν τέλει δεν ήρθε σε συμφωνία, με αποτέλεσμα να πει "πάσο" στο project της Disney. 

Το cast του live-action remake της Μικρής Γοργόνας περιλαμβάνει την Halle Bailey -από το R&B δίδυμο Chloe x Halle- στο ρόλο της Ariel. Λέγεται πως ο Javier Bardem βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του πατέρα της, King Triton και η Melissa McCarthy για την κακιά Ursula. 

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Rob Marshall που ανέλαβε επίσης το sequel της θρυλικής Μαίρη Πόπινς, με τίτλο Mary Poppins Returns, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης, Alan Menken αναλαμβάνει τη μουσική και τα νέα τραγούδια του remake.