To τέλος του Avengers: Endgame γίνεται επικότερο με το Iron Man των Black Sabbath [ΒΙΝΤΕΟ]

"I am...Iron Man"
12 Αυγούστου 2019 20:16
To τέλος του Avengers: Endgame γίνεται επικότερο με το Iron Man των Black Sabbath [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια από τις επικότερες σκηνές του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και του Avengers: Endgame μόλις έγινε καλύτερη με μια μικρή αλλά σημαντική προσθήκη ενός fan. Αναφερόμαστε φυσικά στη σκηνή του τελικού Snap προς το φινάλε της ταινίας, εκεί όπου ο Thanos καταφέρνει να έχει ξανά στο χέρι του το Infinity Gauntlet και λέγοντας την ατάκα "I am inevitable" χτυπάει τα δάχτυλά του...χωρίς όμως να συμβεί τίποτα.

Τότε διαπιστώνει πως τα Infinity Stones έκλεψε ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) με το δικό του "Iron Gauntlet" και τις χρησιμοποιεί στην απόλυτη πράξη αυτοθυσίας για να σώσει ολόκληρο το σύμπαν. Εκεί είναι που ξεστομίζει και την ατάκα που "κάνει κύκλο" στο αφηγηματικό τόξο του χαρακτήρα, δηλαδή το "I Am Iron Man", που το ακούσαμε στο φινάλε του Iron Man το 2008. 

Πώς όμως μπορεί αυτή η σκηνή να γίνει ακόμα πιο επική; Μα φυσικά με το θρυλικό "Iron Man" των Black Sabbath. Ένας χρήστης του Reddit, λοιπόν, έκανε μια απλή σκέψη και μια τέλεια όμως εκτέλεση, βάζοντας ακριβώς στο σωστό timing τα ηλεκτρισμένα riff του Tony Iommi για να απογειώσει το σκηνικό. Απολαύστε το παρακάτω.