Ο πρωταγωνιστής του "Home Alone" απαντά σαρκαστικά στο reboot της Disney (pic)

Η αφοπλιστική απάντηση του Macauley Culkin
10 Αυγούστου 2019 14:14
Ο πρωταγωνιστής του "Home Alone" απαντά σαρκαστικά στο reboot της Disney (pic)

Με την εξαγορά της 20th Century Fox, η Disney ετοιμάζεται να αναδιοργανώσει και να εκμεταλλευτεί εδραιωμένα franchises όπως επιθυμεί. Η είδηση πως το θρυλικό "Μόνος στο Σπίτι" θα επιστρέψει δια της οδού του reboot δεν έκατσε καλά και υπήρξαν αντιδράσεις. Από το κύμα αντίδρασης δεν έλειψε και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του Home Alone.

Ο Macaulay Culkin έστειλε το δικό του σαρκαστικό μήνυμα, στο άκουσμα της είδησης του reboot της ταινίας που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό. Απάντησε, λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο αναρτώντας μια φωτογραφία του "Kevin McCallister" όπως θα ήταν το 2019:

Την ανάρτηση συνόδευσε η λεζάντα "Κάπως έτσι θα έμοιαζε ένα ανανεωμένο Home Alone", ενώ απάντησε ακριβώς από κάτω προσθέτοντας την ατάκα "Ε, Disney, πάρε με τηλέφωνο", προκαλώντας ντελίριο στο Twitter και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. 

Ακόμα, το πλαίσιο στο οποίο θα επιστρέψει το Home Alone δεν είναι ξεκάθαρο πέρα από το ότι θα αποτελέσει μέρος του καταλόγου του Disney+. Πέραν αυτού δεν διευκρινίστηκε εάν θα είναι σειρά ή μια νέα ταινία, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε την ιστορία με άλλους πρωταγωνιστές και μια φρέσκια οπτική γωνία. 

Ο Culkin τα περασμένα Χριστούγεννα επέστρεψε στον εμβληματικό ρόλο του Kevin για χάρη μιας διαφήμισης της Google, η οποία έγινε viral. 

Παλαιότερα, είχε ακουστεί πως ο Ryan Reynolds ετοίμαζε μια R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) βερσιόν του Home Alone με τίτλο "Stoned Alone", αλλά αυτά τα σχέδια πιθανότατα να αποτελούν παρελθόν υπό την αιγίδα της Disney.