Venom 2: O Andy Serkis στη σκηνοθεσία και ο Tom Hardy στο σενάριο

Η παραγωγή του sequel βαίνει με γοργούς ρυθμούς
10 Αυγούστου 2019 10:52
Venom 2: O Andy Serkis στη σκηνοθεσία και ο Tom Hardy στο σενάριο

Tο sequel του άκρως επιτυχημένου εμπορικά Venom προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Και πώς να μην προχωράει έτσι άλλωστε όταν αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του box office πέρυσι με $856.1 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως, παρά τα αρνητικά reviews που έλαβε. 

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο Ruben Fleischer για άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους δεν θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα. Αντίθετα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Andy Serkis αναλαμβάνει τα ηνία του Venom 2, λίγο καιρό μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Mowgli του Netflix. 

O νέος σκηνοθέτης του sequel δήλωσε πως έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το που θέλει να κατευθύνει τη ταινία και που θα πάει οπτικά και πώς αυτοί οι χαρακτήρες θα πάνε στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, καθώς μιλώντας στο /Film ανέφερε πως ο Tom Hardy -που σαφώς επιστρέφει ως Eddie Brock- συμμετέχει με πολύ πάθος στο σενάριο του Venom 2 και εργάζεται μαζί με την σεναριογράφο Kelly Marcel: 

O Tom συμμετέχει ενεργά στη συγγραφή της νέας ιστορίας με την Kelly Marcel, οπότε βασίζεται κυρίως στην δική τους σκοπιά. 

Το Venom 2 αν και επισήμως δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, κατά πάσα πιθανότητα θα τοποθετηθεί στη θέση μιας "ατιτλοφόρητης Marvel ταινίας" για τις 2 Οκτωβρίου του 2020.