Νέα Wolverine ταινία από τους αδερφούς Russo; - Έδειξαν το ενδιαφέρον τους

Το δήλωσαν ξεκάθαρα οι σκηνοθέτες του "Endgame"
09 Αυγούστου 2019 10:32
Νέα Wolverine ταινία από τους αδερφούς Russo; - Έδειξαν το ενδιαφέρον τους

Η Marvel Studios, δια στόματος του Kevin Feige, έχει δηλώσει πως οι νέοι X-Men θα έρθουν και πιθανολογείται πως θα γίνει στο Phase 5 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει ένας νέος Wolverine του MCU, ο οποίος θα έχει ένα πολύ μεγάλο βάρος στις πλάτες του μετά την εμβληματική και διαχρονική ερμηνεία του Hugh Jackman. 

Τα αδέρφια Russo μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία που σημείωσαν με το Avengers: Endgame είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, αποτελώντας ένα περιζήτητο δίδυμο στο Χόλιγουντ. Στο παρελθόν έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να σκηνοθετήσουν μια ταινία των Fantastic Four με τον Dr. Doom ως κακό, ενώ ο Bob Iger, διευθύνων σύμβουλος της Disney, φαίνεται πως τους θέλει για το franchise του Star Wars. 

Ίσως τελικά να έχουν βρει αλλού την έμπνευση που θέλουν για να επιστρέψουν στη Marvel. Ο Anthony Russo στο πλαίσιο ενός Reddit AMA, ερωτήθηκε για το ποιον superhero θα ήθελαν να σκηνοθετήσουν που δεν έχουν κάνει ήδη και η απάντηση ήταν απλή:

Πάντα αγαπούσαμε τον Wolverine

Αυτό και μόνο σαν απάντηση ίσως να αποτελεί ένα πρώτο tease για το επόμενο βήμα των Russos στο MCU όταν οι μεταλλαγμένοι κάνουν την εμφάνισή τους.

Είναι σίγουρο πως το μέλλον του MCU σε λίγα χρόνια θα εισάγει τους X-Men, Fantastic Four και τον Deadpool και είναι από τους ικανότερους ανθρώπους για να αναλάβουν μια νέα διαφορετική βερσιόν του Wolverine, με σεβασμό και προσοχή.

Θα θέλατε να δείτε μια ταινία Wolverine δια χειρός Anthony και Joe Russo; Πείτε μας στα σχόλια.