Bloodline trailer | Ο Seann William Scott οδηγείται σε μία άκρως βίαιη εκτόνωση

Υποκύπτοντας στην οργή και τον πόνο από τραύματα του παρελθόντος
07 Αυγούστου 2019 11:08
Bloodline trailer | Ο Seann William Scott οδηγείται σε μία άκρως βίαιη εκτόνωση

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το αστυνομικό-ψυχολογικό θρίλερ Bloodline του Henry Jacobson ο οποίος εν προκειμένω επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, συνυπογράφοντας και το σενάριο με τους Avra Fox-Lerne και Will Honley, με πρωταγωνιστή τον Seann William Scott.

Στο εν λόγω έργο που πραγματοποίησε και ένα πέρασμα από το Fantastic Fest του 2018, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον ‘Evan’, έναν άνδρα που βάζει την οικογένειά του πάνω από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε. Αν κάποιος προσπαθήσει να μπει ανάμεσα σε εκείνον, την σύζυγο (Mariela Garriga) και τον νεογέννητο γιο τους πολύ σύντομα το μετανιώνει πικρά. Ωστόσο, η βίαιη συμπεριφορά που βγάζει έχει τις ρίζες της στην σκοτεινή του προϊστορία, και τα ίχνη της βαναυσότητας που αφήνει πίσω του θα φέρουν γρήγορα τις αρχές στο κατώφλι του σπιτιού του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Dale Dickey, Cassandra Ballard, Kevin Carroll και ο Matthew Bellows. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Divide/Conquer και η Blumhouse Productions.

Το Bloodline αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Momentum Pictures στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: