Obsession trailer | Ο Mekhi Phifer παρασύρεται από μία τοξική εμμονή σε μία απαγορευμένη σχέση

Και μπλέκει σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο ρισκάροντας την ελευθερία του
05 Αυγούστου 2019 08:47
Obsession trailer | Ο Mekhi Phifer παρασύρεται από μία τοξική εμμονή σε μία απαγορευμένη σχέση

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Obsession, την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Goran Dukic, με πρωταγωνιστές τον Mekhi Phifer και την Elika Portnoy.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Sonny’ (Phifer), έναν άνεργο μηχανικό αυτοκινήτων ο οποίος σώζει τον ‘George’, έναν ηλικιωμένο άνδρα (Brad Dourif) από έναν ληστή που προσπάθησε και να τον δολοφονήσει. Για να τον ευχαριστήσει ο νέος του γνώριμος του προτείνει να εργαστεί για εκείνον. Ωστόσο, ο ήρωας όταν ξεκινάει την νέα του δουλειά συνειδητοποιεί ότι έρχεται σταδιακά πιο κοντά με την σύντροφο (Elika Portnoy) του εργοδότη του. Στο μεταξύ ο ‘George’ έχει βάλει μπρος να χτίσει κάποιες νέες εγκαταστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή η σύζυγός του σχεδιάζει να τον δολοφονήσει και να αποκτήσει εκείνη ό,τι περιουσιακό στοιχείο του ανήκει. Βρίσκει λοιπόν, τον ‘Sonny’ ως το άτομο που θα την βοηθήσει σε αυτό που ετοιμάζει, και ο ίδιος σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα συμμετέχει ή όχι σε όλο αυτό.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται η Samuel Goldwyn, ICM Partners και η Mutressa Movies.

Το Obsession αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: