American Dreamer trailer | Ο Jim Gaffigan αναλαμβάνει έναν δραματικό ρόλο-πρόκληση

Και ηγείται του cast σε ένα δυνατό θρίλερ με την υπογραφή του Derrick Borte
02 Αυγούστου 2019 07:53
American Dreamer trailer | Ο Jim Gaffigan αναλαμβάνει έναν δραματικό ρόλο-πρόκληση

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το αστυνομικό-ψυχολογικό θρίλερ American Dreamer για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Derrick Borte, επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τον Daniel Forte, με πρωταγωνιστή τον κωμικό Jim Gaffigan που απ’ ό,τι φαίνεται δοκιμάζει τις ικανότητές του σε ένα διαφορετικό είδος.

Εν προκειμένω, σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε επίσης τους Robbie Jones, Tammy Blanchard και Isabel Arraiza. Η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν οδηγό (Gaffigan) από μία υπηρεσία παροχής μεταφοράς με ιδιωτικά ενοικιαζόμενα οχήματα. Ο άνδρας αυτός προσπαθεί να τα βγάλει πέρα έχοντας ως πελάτη του μεταξύ άλλων και έναν έμπορο ναρκωτικών (Jones). Όταν οι οικονομικές δυσκολίες κάνουν τον ήρωα να ασφυκτιεί, τότε θα συλλάβει την ιδέα να εισβάλλει στο σπίτι του παραπάνω κακοποιού και να τον απαγάγει ζητώντας ως λύτρα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όμως εκείνο που δεν έχει σκεφτεί καλά είναι ο παράγοντας του απρόβλεπτου ειδικά όσον αφορά το άτομο που θα είναι τελικά ο όμηρος και οι συνέπειες που ακολουθούν από την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου!

To American Dreamer αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: